TAMKin Virtain toimipisteen printtikurssilla on tehty lehtiä keväästä 2010 asti. Kaksi ensimmäistä julkaisua kantoivat nimeä “Läpyskä” ja niitä jaettiin oppilaitoksen sisällä kopiokone- ja pdf-versioina. Sittemmin lehti painettiin lehtipainossa ja jaettiin ilmaisjakelussa Virroilla ja laajemminkin ympäri Suomea: näin syntyivät “Ota mukaan”, “Villi visio” ja “Oivallus”.

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

SAMI HEDBERG 365 Maailmanennätyskiertue 2015 Virroille

Kymmenen vuotta stand up –komiikkaa tehnyt Sami Hedberg tekee vuonna 2015 ennätyksellisen suuren kiertueen. Kiertue pysähtyy myös Virtain Pirtillä 25.8. klo 18 ja 21.

Suosikkikoomikon kalenterissa on keikkoja yhtä paljon kuin vuodessa päiviä – 365! Sami aikoo rikkoa Guinessin maailmanennätyksen tekemällä enemmän keikkoja kuin kukaan koskaan ennen!

Samin hauskimpien hahmojen ja rakastetuimpien juttujen lisäksi 365-kiertueella on mukana uusia koomisia tarinoita ja ainutkertaista improvisaatiota.
 
10-vuotisjuhlakiertue on täynnä ilmiömäisiä hetkiä, pikkuhiljaa hoikistuvan pullukan täyteläistä vartaloa ja tietysti tunnetta täynnä olevaa huumoria!

Samin mukana pääset nauttimaan hersyvistä nauruista niin isoilla kuin pienilläkin estradeilla aina Helsingistä Utsjoelle asti.

Kiertue starttaa helmikuussa ja huipentuu joulukuussa Hartwall Arenalle.

Tule mukaan tekemään ennätystä – liput maailman suurimmalle stand up –kiertueelle myynnissä nyt! www.lippu.fi

Katso kaikki keikat
www.the365.fi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti