TAMKin Virtain toimipisteen printtikurssilla on tehty lehtiä keväästä 2010 asti. Kaksi ensimmäistä julkaisua kantoivat nimeä “Läpyskä” ja niitä jaettiin oppilaitoksen sisällä kopiokone- ja pdf-versioina. Sittemmin lehti painettiin lehtipainossa ja jaettiin ilmaisjakelussa Virroilla ja laajemminkin ympäri Suomea: näin syntyivät “Ota mukaan”, “Villi visio” ja “Oivallus”.

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tule tekemään lehteä avoimen amk:n kautta

Oletko haaveillut oman lehden tekemisestä? Nyt se on mahdollista avoimen ammattikorkeakoulun kautta Virroilla. Teemme Oivallus-lehden uuden numeron yhdessä. Jokainen pääsee kirjoittamaan, valokuvaamaan ja taittamaan sekä näkee oman tekstinsä painettuna lehdessä. 

Kurssi sopii hyvin kaikille, jotka joutuvat kirjoittamaan tai tiedottamaan työssään. Kurssi toteutuu, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään kymmenen opiskelijaa. Ota siis ystäväsikin mukaan.

Avoimen amk:n osallistumismaksu on vain 10 euroa opintopisteeltä eli tässä tapauksessa 40 euroa. Kurssin suoritettuasi saat 4 op, jotka voit myöhemmin hyväksilukea suorittaessasi ammattikorkeakoulututkintoa. Myös toisen asteen opiskelijoiden kannattaa siis tulla mukaan.

Ilmoittautuminen

Markkinointiviestintäprojekti (printtimedia)

Toteutusajankohta

Lähiopetus pidetään tiistaisin 21.4., 28.4., 5.5. ja 12.5. klo 16.30-20.00 Virroilla Sipiläntie luokka C278.

Tavoite

  • Opiskelija osaa hahmottaa medioiden merkityksen yhteiskunnassa.
  • Opiskelija osaa toimia yhteistyössä medioiden kanssa.
  • Opiskelija osaa rakentaa itse mediasisältöjä printtimediaan ja verkkoon.

Sisältö

  • suomalaisen journalismin kehitys
  • mediakentän muutokset
  • mediajulkaisun suunnittelu
  • mediajulkaisun työvaiheet

Kouluttaja

Heli Antila

Opetusmenetelmät

Luennot, projektityöskentely

Opetusmateriaali

Sovitaan opintojakson alussa.

Näin ilmoittaudut

Ilmoittaudu opintojaksolle ilmoittautumislomakkeella viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on näkyvissä opintojakson kuvauksessa. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja avoimen AMKin toimistosta. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 7 päivää ennen opintojakson alkamista. Sen jälkeen veloitamme koko opintomaksun.

Kurssikutsun lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen noin viikkoa ennen opintojakson alkamista. Siinä saat tarkemmat ohjeet opintojen aloittamisesta ja muun muassa käyttäjätunnusten hankkimisesta ennen opintojakson alkua.

TAMKin tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat Winhan kautta. Heidät hyväksytään opintojaksolle, jos ryhmässä on tilaa. Heille opinnot ovat maksuttomia.

Perumisehdot

Opiskelupaikka tulee perua avoimen AMKin toimistoon joko puhelimitse tai sähköpostilla. Opettajat eivät vastaanota perumisia. Ellei ilmoittautumista peruta eikä osallistuja saavu opintojaksolle, veloitetaan koko opintojakson hinta.

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 7 päivää ennen opinnon alkamista. Sen jälkeen veloitetaan koko opintomaksu.

Lisätiedot

Sirpa Nurminen
p. 040 829 0360
etunimi.sukunimi@tamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti