TAMKin Virtain toimipisteen printtikurssilla on tehty lehtiä keväästä 2010 asti. Kaksi ensimmäistä julkaisua kantoivat nimeä “Läpyskä” ja niitä jaettiin oppilaitoksen sisällä kopiokone- ja pdf-versioina. Sittemmin lehti painettiin lehtipainossa ja jaettiin ilmaisjakelussa Virroilla ja laajemminkin ympäri Suomea: näin syntyivät “Ota mukaan”, “Villi visio” ja “Oivallus”.

torstai 13. marraskuuta 2014

Oivallus etsii jakelupisteitä

Haluatko toimia Oivallus-lehden jakelupisteenä?

Toimitamme lehtiä veloituksetta jakelupisteisiin heti lehtien ilmestyttyä. Lehtiä voi vapaasti jakaa yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen sekä jättää ilmaislehtinipun esille kiinnostuneita varten. Tarvittaessa tuomme lisää lehtiä. 

Jakelupistetoiminnasta ei tule kustannuksia. Yhteistyön voi lopettaa ilmoituksella meille. Jakelupisteenä toimivat organisaatiot saavat Oivallus-lehden muutenkin edullisista ilmoitushinnoista 30 prosentin alennuksen. Lisäksi jakelupisteiden nimet julkaistaan lehdessä veloituksetta.


Mikä Oivallus?

Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteen printtikurssilla tehty lehtiä keväästä 2010 asti. Kaksi ensimmäistä julkaisua kantoivat nimeä “Läpyskä” ja niitä jaettiin oppilaitoksen sisällä kopiokone- ja pdf-versioina. Sittemmin lehti painettiin lehtipainossa ja jaettiin ilmaisjakelussa Virroilla ja laajemminkin ympäri Suomea: näin syntyivät “Ota mukaan”, “Villi visio” ja “Oivallus”.

Joulukuussa 2014 lehti ilmestyy kuudennen kerran. Työnimenä on viimevuotiseen tapaan “Oivallus”.
Haluamme julkaista ilmaisjakelulehteä Virroilla myös tulevina vuosina. Lehden ilmestyminen kustannetaan ilmoitusmyynnistä saaduilla tuotoilla.

Perusideana uudessa lehdessä on uutisoida paikallisesti ja positiivisesti. Pyrimme etsimään asioihin uudenlaisia näkökulmia ja tuottamaan lukijoille elämänuskoa ja hyvää mieltä avaralla ja värikkäällä taitolla sekä isoilla valokuvilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti